Φωτισμός LED

Στο σύγχρονο κόσμο του σήμερα, η βέλτιστη διαβίωση έρχεται συχνά εις βάρος του περιβάλλοντος προκαλώντας βλάβη στο περιβάλλον. Ωστόσο, η υγεία μας και η ευημερία είναι δύο αξίες που δεν πρέπει ποτέ να τεθούν σε κίνδυνο. Προκειμένου να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο αναγκών, LG Lighting παρέχει τα προϊόντα και τις λύσεις για όσους αναζητούν άνετη ζωή σε ένα πιο καινοτόμο και πιο πράσινο τρόπο ζωής.

Η RACS δια μέσου της LG Lighting για τα Χανιά δεσμεύεται να παρέχει αξιόπιστες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις τόσο για την οικογένεια και την επιχείρησή σας, έτσι ώστε να μπορούμε να ζήσουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον, χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα στη Μητέρα Φύση.

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία μας, οι λύσεις φωτισμού μας είναι ασφαλές να χρησιμοποιούνται στο σπίτι σας και μπορούν να προσδώσουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις για το φωτισμό του γραφείο σας.

Η LG, μετέχει στην προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη. Από την παραγωγή μέχρι τη διάθεση, χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και εξαρτήματα για να εξασφαλίσει τα προϊόντα να διατηρήσουν άθικτο το περιβάλλον της Γης για τις επόμενες γενιές.

Φωτισμός Led, Κλιματισμός, Θέρμανση, Αντλίες Θερμότητας, Λέβητες, Λαμπτήρες Led, Αντιπρόσωπος LG στα Χανιά
Φωτισμός Led, Κλιματισμός, Θέρμανση, Αντλίες Θερμότητας, Λέβητες, Λαμπτήρες Led, Αντιπρόσωπος LG στα Χανιά

LG έχει επενδύσει σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής φωτιστικών LED περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια για την κατασκευή εγκαταστάσεων παραγωγής με δυναμικότητα πάνω από 2 δισεκατομμύρια τσιπ LED, συμπεριλαμβανομένου ενός προηγμένου συστήματος παραγωγής.

Ως μία από τις καταξιωμένες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών, η LG παρέχει επίσης συστήματα ελέγχου φωτισμού και λύσεις διαχείρισης που μπορούν να ενσωματωθούν με στον υπάρχον εξοπλισμό του κτιρίου, όπως κλιματισμό, θέρμανση και ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό καθιστά δυνατή την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της συνολικής ενεργειακή κατανάλωση ενός κτιρίου.

Με πάθος για την απαράμιλλη ποιότητα, η LG χρησιμοποιόντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έχει τη δυνατότητα να επιτύχει την μείωση του κόστους παραγωγής, μεγιστοποιόντας παράλληλα την ποιότητα του προϊόντος LED.

Το επίτευγμα δείχνει καθαρά πόσο η LG έχει σαν στόχο να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν ενεργειακές και καινοτόμες λύσεις φωτισμού στον κόσμο.

Η RACS είναι σε θέση να φέρει σε επαφή τους επιχειρηματίες, τους Δήμους και τους απλούς πολίτες των Χανίων με το σύνολο των προϊόντων LED και να δώσει εξιδικευμένες λύσεις με αυτοματισμούς και καινοτόμες εφαρμογές σε μαγαζιά, αποθήκες, γραφεία, εργοστάσια, δημοτικό φωτισμό και σε απλές οικίες εξοικονομώντας έως και 80% ενέργεια και χρήματα από εφαρμογές φωτισμού.