Εγκαταστάσεις θέρμανσης

  1. Αντλίες Θερμότητας για Θέρμανση και Ψύξη

    Οι αντλίες θερμότητας έχουν την δυνατότητα εκτός να προσφέρουν άμεση και οικονομική λύση θέρμανσης αλλά και παρέχουν την προοπτική της ψύξης. Μπορεί να γίνει η σύνδεση της με σώματα, πετσετοκρεμάστρες, ενδοδαπέδια θέρμανση και με FCU.
  1. Λέβητες Φυσικού Αερίου – Πετρελαίου

    Μεγάλη ποικιλία σε λέβητες πετρελαίου και φυσικού αερίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαμορφώστε ζεστή ατμόσφαιρα, από το κατάστημά μας κατευθείαν στο χώρο σας.

    Oι λέβητες αερίου της Wolf Γερμανικής κατασκευής διαθέτει αποδοτικότερο διαφορισμό με αποτέλεσμα χαμηλού κόστους. Διαθέτει λειτουργία μέσω smartphone, λειτουργία ελέγχου παρακολούθησης και
    προσφέρει υψηλή αποδοτικότητα με καθαρή καύση.

Oι λέβητες πετρελαίου συμπύκνωσης της Kiturami βρίσκονται στην αγορά για 40 χρόνια και προσφέρουν οικονομία, υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Το νέο μοντέλο της Kiturami New Turbo Condensing Deluxe είναι μονάδα compact που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την πλήρη και αποτελεσματική λειτουργία του λέβητα. Αναλυτικά τα υλικά που διαθέτει ο λέβητας είναι: Inverter κυκλοφορητή Grundfos, καυστήρα, μπόιλερ συνεχούς ροής, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας, τρίοδη βάνα, θερμοστάτη και άλλα.

Tα παραπάνω συστήματα θέρμανσης μπορούν να συνδεθούν με σώματα ή πετσετοκρεμάστρες ή και με ενδοδαπέδια θέρμανση.