Λέβητες Βιομάζας

Λέβητες Βιομάζας - Κλιματισμός, Ενδοδαπέδια Θέρμανση, Αντλίες Θερμότητας, Λέβητες, Λαμπτήρες Led, Χανιά Κρήτη Η διαρκώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθώς και των υπολοίπων πηγών ενέργειας συστημάτων θέρμανσης θέτει τη βιομάζα στις μέρες μας ίσως την οικονομικότερη λύση.

Η RACS διαθέτει σόμπες βιομάζας pellet της σειράς Westcal Pellet ονομαστικής ισχύος από 9 kW μέχρι και 24 kW (μοντέλα Hydro). Όλες οι μονάδες Pellet της σειράς Westcal-Pellet είναι πιστοποιημένου βαθμού απόδοσης 92%- 94% στην ονομαστική ισχύ ενώ χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης της καύσης του Pellet σε μερικό φορτίο ο βαθμός απόδοσης των μονάδων ξεπερνά το 95%.

Η ποιότητα κατασκευής αποτελεί το ουσιαστικό πλεονέκτημα ενώ το τελικό φινίρισμα των μονάδων θα ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές προδιαγραφές. Τα μοντέλα Westcal-pellet Hydro διαθέτουν κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής και μπορούν να συνδεθούν με υφιστάμενα δίκτυα θερμαντικών σωμάτων καλύπτοντας ανάγκες θέρμανσης σε γειτονικούς χώρους.

Η RACS διαθέτει χυτοσιδηρό λέβητα καύσης ξύλου ή κάρβουνου Westcal Solidmaster. Ο λέβητας είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας χυτοσίδηρο ενώ διαθέτει και ανεμιστήρα μεταβλητών στροφών για την αυξομείωση της έντασης καύσης του θαλάμου καύσης.